Blog col·laboratiu

Aquest blog aplega alguns dels escrits fets pels participants en els tallers d'escriptura de la Raquel Picolo.
Si has participat alguna vegada en algun dels seus tallers i et ve de gust de penjar algun escrit, posa't en contacte amb nosaltres i et donarem d'alta.

diumenge, 7 de maig de 2017

Una habitació d'hotel

 
UNA HABITACIÓ D'HOTEL (O el nostre hotel Sant Jordi 2017)
Com cada any per Sant Jordi organitzem al preciós jardí de la biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar una lectura dels nostres textos en una sessió vermut.
Inicialment érem persones que havíem fet algun taller d’escriptura amb la Raquel Picolo. Ara s’han afegit altres persones amb les que ens uneix la passió per escriure. I amb les que ens trobem un cop al mes per a compartir els nostres textos sobre un tema proposat. Com que cada vegada una de nosaltres porta un pastís, a les trobades li diem “lletres dolces”.
Aquest any la trobada de Sant Jordi ha estat el passat dissabte dia 5 de maig. El tema que ens havíem proposat era “una habitació d’hotel”, inspirades en una visita que vam fer a CaixaFòrum (organitzada per Viladona) on vam veure el quadre d’Edward Hopper que teniu al programa i que es diu “Hotel room” (1931).
Algunes persones del grup i altres acabades d’arribar vam llegir els textos i els anirem penjant al blog per a que els pugueu gaudir.
El jardí, el sol, els secrets d’aquelles cambres d’hotel... i tot amenitzat per la música que ens va posar en Marc Fort i Pi. Va ser un matí extraordinari, entranyable, genial...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada