Blog col·laboratiu

Aquest blog aplega alguns dels escrits fets pels participants en els tallers d'escriptura de la Raquel Picolo.
Si has participat alguna vegada en algun dels seus tallers i et ve de gust de penjar algun escrit, posa't en contacte amb nosaltres i et donarem d'alta.

diumenge, 29 d’abril del 2018

TRANSFORMACIÓ - Myriam Gonzàlez Parga


Asseguda a sobre d’una roca, a dalt de la muntanya, li agrada observar els espais oberts de la natura  I gaudir de la seva espectacularitat.  La seva mirada arriba fins les més altes muntanyes que semblen  petits gegants.
Els colors  verds grocs, vermells i grisos  es barregen creant una gama cromàtica tan perfecta, que li sembla feta per un pintor.
Al respirar l’aire pur i net, sent com els seus pulmons  s’omplen d’una energia que penetra a través de la seva pell, i que corre per dins de tot el seu cos.
El so de l’ocell que canta sobre l’arbre, és el senyal que indica el final del dia, i en el que el sol  es va perdent poc a poc darrera de la muntanya.
El silenci de la nit, dona protagonisme als  sons amagats: el soroll del riu que passa sota el pont,   el de  la branca a punt de caure quan la belluga el vent.
La lluna primer vermella, va cobrint-se poc a poc d’un blanc espectacular que il·lumina tot l’espai. És l’hora de marxar, de tornar al món de les persones, allà on se sent cada dia més buida i trista, li agradaria ser un element d’aquell entorn i integrar-se en ell.  Aquest pensament  li fa sentir-se plena de vida i sentir emocions mai conegudes.
Un impuls dins seu la fa aixecar-se i pujar a la roca sobre la seu. Aixecar els seus braços cap al cel, tanca els ulls mirant cap amunt i crida amb força, - “Esperits de la natura, ajudeu-me, vull formar part  del vostre univers” .
Una papallona de brillants colors blancs i vermells,  vola al voltant seu, i alhora una lleu brisa comença a bellugar els seus cabells pèl-rojos, i poc a poc el vent es va fent més fort i la va envoltant; primer el cap, després el braços, baixa pel seu cos i finalment envolta les seves cames. Tota ella sembla coberta com una crisalida.
Al aturar-se l’aire, desapareix lentament el tel que l’envolta que es converteix en petits estels que volen cap el infinit,  apareixent un arbre de tronc blanc i fulles vermelles, que irradia llum i pau als que s’aixopluguen sota d’ell.

VdM, Abril 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada